De vet du

 
 

Hade en grymt rolig kväll igår, med roligt folk och underbar musik!

Och ja, jag vet att min hand ser konstig ut

Nu är det plugg för fulla muggar som gäller. Har jätte mycket arbeten att göra färdigt innan jag far på praktik!

 




👌

 
 
 
 
Godmorgon! 
Är precis påväg till bagerit för dagens undervisning. Är jätte trött och seg, men det ska nog gå bra idag. Ikväll blir det friidrottsträning och jag måste även lägga några timmar på samhällsuppgifte n, som jag har skjutit upp lite för länge än en gång. 
 



¨





Spenderade 4 timmar på gymmet! Riktigt härligt att vara igång igen efter en veckas vila. Har satt upp nya mål och känner mig riktigt peppad.  Idag blev det alltså två timmar kondition och två timmar styrka. Nu ska jag ta och blanda mig en proteinshake och invänta premiären av Top model Sverige!
 



Gym day


Godmorgon! 
Sitter just nu på bussen till gymmet för dagens första träning som kommer bli kondition. Efter skolan blir det styrka för hela kroppen, innan jag avslutar dagen med ett yogapass! 
Jag provade att göra bananpannkakor till  frukost idag. Till dom hade jag keso och färska bär. Det var riktigt gott, och det kommer nog vli min nya favvo frukost för ett tag, haha.





let the rain fall

 
Imorgon blir det körlektion, några timmar på gymmet och sista mötet inför resan till England.

Gonatt



~


Kom precis hem efter en heldag på jobbet! Nu ska jag fixa något att äta, lär väl bli nudlar eller något annat lättsamt.. Sen ska jag ta ett riktigt långt och varmt bad med både hårinpackning och ansiktsmask. Precis som söndagar ska vara!



g

 
 
 
Skulle egentligen ha tävlat idag, men på grund av att jag inte känner mig helt frisk så var jag tvungen att stryka mig från 800 meter. Så istället tog jag och gick till byns elljusspår med min kamera för att fota lite uppgifter till fotolektionen nästa vecka. Fick dock inte till så många bra bilder, så det får nog bli en till fotodag innan nästa lektion, haha.
 
Nu ska jag fortsätta att kolla på mellon med min yollybox innan jag går och lägger mig. Imorgon blir det jobb hela dagen.
 
gonatt
 



Hold me

 
Ny inköpta klockan och armbandet. Doftljus som jag inte kan leva utan



CatZx

#edge

 

 

Har haft en underbar kväll med både  basket med Alexandra och chokladfondue och kortspel med Kusin, hennes mamma och min mamma. Riktigt trevlig och rolig kväll.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen. Imorgon är det egentligen friidrottstävling, men känner mig inte riktigt frisk än så vi får se hur det blir med tävlingen..

 

Gonatt




Addicted to you

 
 
 
Efter ett långt bad med både skrubb och ansiktsmask sitter jag med en kopp nyponsoppa och ska titta på någon film. Morgondagens lektioner är inställda, så imorgon blir det att spendera några timmar på gymmet, fota några fotouppgifter som jag inte gjort än innan jag ska möta upp Alexandra på stan. Sen blir det lite kortspel och myskväll med släkten.
 
Lite mer än två veckor tills jag far till England. Behöver jag ens skriva hur nervös, men taggad jag är? Praktiken kommer bli grym!
 



-


Bild från min instagram
 
Idag har det varit en väldigt lugn dag, fixat några papper på skolan inför resan till England och sen for jag hem och vila. Har världens hosta och är helt slut, så idag blev det ingen träning. Ska ju tävla på Lördag så det känns inte sp roligt att vara ur form. Men jag hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag orkar med ett lätt gympas!
 
Nu ska jag gosa ner mig i sängen igen med en stor kopp med nyponsoppa.
Kram på er!
 
 
 



Little by little

Skulle ta och prova på en fotoinställning på mobilen, vilket resulterade i denna bild. .
Haft en härlig dag med både friidrottsträning och en underbar middag med vänner! Nu ska jag ladda inför veckan genom att kolla på Grease och dricka varm choklad. Man måste ju passa på innan vintern försvinner
 
 
 
 



Don't mind

 
 
Känslan när något träffar rakt in i hjärtat



now let the rain fall

 
Fin dag idag, slutade många timmar tidigare och nu inväntas ett träningspass med grymmaste TIF gänget! Imorgon är det alla hjärtans dag, och den ska jag tillbringa med underbara vänner och gott fika! Det kommer bli supermysigt!
 



Safe and sound


Idag prydde dessa snyggingar mina ben
 
Vaknade upp tidigt och fick en sån där känsla att idag ville jag bara spendera söndagsdagen i sängen. Men istället spenderade jag den på jobbet. Men lika kul är det! I Fredags vankades det festligheter. Underbart folk, så det kunde inte bli annat än bra!
 
Men nu ska jag ta och krypa ner i sängen med mitt ny inköpta Lipton te med smak av karamell och kolla på någon typsik tjejfilm. Mean Girls kanske..
 
Trevlig söndag



Tar det som det kommer

Då var det bestämt; min praktik kommer att vara i England!! Så om ungefär en månad kommer jag och tre till från klassen att flyga till England för lite mer än en månads praktik! Jag är redan så sjukt nervös, jag är ju inte ens bra på engelska haha! Men allt kommer nog att gå bra, till slut!
 
Jag var på en riktigt härlig träning ikväll, 6x200 + 1x300 + styrka. Vaderna kändes ok men kondisen är verkligen inte okej haha!
 
Nu ska jag fortsätta att plugga och kolla på PH.
 
Godkväll
 
 
 



I'm thinking they'll know just about everything


Fick sommarkänsla och hittade dessa godingar på Bikbok. 99:- för klänningen och 199:- för toppen. Som hittat!
 
Nu ska jag och pappa smaska i oss semlorna som han köpte idag. Dock köpte han vaniljsemlor utan mandelmassa istället för vanliga. Men dom går nog i ändå!



touch my neck and i'll touch yours


God morgon!
Sitter med en kopp te och kollar på gårdagens mello eftersnack! Jag kan inte annat än älska Clara Henry! Tyckte dock att det var fel låtar som gick vidare och ja; jag hoppades att Alvaro Estrella skulle gå vidare. Han va duktig. När han inte sjöng verserna..
 
Snart ska jag ta och bege mig till JK för första träningen i veckan! Blir ett lugnt intervalpass och mycket löpskolning.
 
 
 
 



Nu kör vi


Har haft melodifestivalen mys med underbart folk! Finns nog inge bättre än när melodifestivalen börjar haha! Har tryckt i mig lite för mycket godis och dricka, så nu blir det att lägga sig och slappa framför Sommaren med Göran (som alltid får mig att längta lite extra till sommaren!)
 
Imorgon blir det första träningen i veckan (!) och det blir ett riktigt köttarpass!