sista April

 
 
Sista April- Och snön vräker ner. Men vi hänger inte läpp för det!

 
 Vårforum 2014


 
Hade en jätte trevlig helg med underbart folk och fint väder. Detta ska självklarts göra om, och förhoppningsvis kommer vi iväg på höstforum också! 
 
Som vanligt på forum så ska man ju klä ut sig, och i år blev det 80's bruds. Moa, tova och ida blev riktigt grymma, tror att jag misslyckades lite dock, haha!skog

 
Nu på kvällskvisten tog mamma med mig på en två timmars promenad i ett väldigt fint skogsområde. Vi tog med oss fika, tände upp en eld och hade det riktigt mysigt. Snart far ju hon utomlands, så all tid med henne är värdefull.
 
Tidigare idag drog jag in med ett par kompisar för att handla det sista innan vi far på forum. Det kommer bli så sjukt kul! Jag far dock upp en dag senare än dom andra eftersom att jag blev tvungen att jobba på fredagen. 
 
Nu ska jag ta och lägga mig, och tagga inför jobbet imorgon!
Gonatt!sweater weather

Efter en underbar helg med trevligt folk och festligeter är det tillbaks till vardagen. 
Idag mötte jag upp Filippa och Josefine i stan och vi spenderade tiden med att sitta en stund på både sibylla och i badhusparken. Det har varit rikigt härligt väder, både idag och igår. Hoppas på att vädret håller i sig nu, vill ha sommar!
UnderbarasteGodmorgon

 
Praktiken är slut, vilket innebär att jag är tillbaka på svenskmark. Jag saknar England jätte mycket; folket, vädret, stämningen.. Det mesta faktiskt. Men det är självklart skönt att vara hemma igen, men jag är ganska säker på att jag kommer fara tillbaka till plymouth ganska snart :) 
 
Nu ska jag ta och dra ut i spåret och springa lite. Ska försöka med några intervaller också. 
 
 
 
 //

Nu är den sista pacningen klar, och om några timmar går bussen till flygplatsen. Bussen går kl 04.00, så vi kommer att vara på flygplatsen runt åtta. Känns jätte tråkigt att man måste fara hem, men jag hoppas att jag kommer att komma tilbaka hit igen!
 
Nu ska jag och Nadia ta och kolla på nån film, och försöka hålla oss vaken tills vi far. 
 
 
 
 
 
 Allt var så bra

Idag var det alltså sista dagen på praktiken. Först fick jag och Nadia göra piroger i ett par timmar innan vi gick till konditoriet för att göra våra semlor. Trots motgångar fick vi ihop ett par stycken :) chefen tyckte att dom blev jätte goda iallafall👌 
 
Imorgon blir det att luncha med folk och packa inför hemresan. 
 
Gonatt! I can't have it any other way

Idag var det den sista riktiga jobbardagen. Eftersom att dom vi jobbar hos har studenter från hela världens hos sig så brukar dom som vill få baka något från hemlandet som alla på jobbet får prova på. Jag och nadia ska baka semlor, och när vi berättade att vi har haft en kung i Sverige som sägs ha dött efter att ha ätit för många semlor blev dom lite rädda, haha. Men det ska bli kul att få se vad dom tycker dom Svenska semlor.
 
Ikväll ska vi börja packa lite, så att allt är klart på lördagkväll.
 
 
 Core

 
Nu är det mindre än en vecka kvar på praktiken! Sista måndagen som man är i plymouth, känns riktigt tråkigt! Men det ska bli skönt att få komma hem också, att få träffa vännerna och att få äta svensk mat (som jag börjar sakna riktigt mycket..!) 
 
I helgen har jag legat sjuk, så jag har myst med Ben & Jerry, cocacola och filmer. Men tack å lov så blev jag frisk tills idag så att jag orkade upp på jobbet! 
 
gonatt