Grattis i förskott, farfar

 

 

Igår for jag och pappa till min farmor och farfar för att spendera en natt där, och idag fira min farfar som på söndag fyller 63 år! Eftersom att jag jobbar på söndag så kan jag tyvärr inte vara där och fira han på söndag. Men vi hade två jätte trevliga dagar ihop, och igår firade vi även min farmors syster som fyllde år. 

Innan vi for hem for jag och köpte en ny pulsklocka, eftersom att jag glömde min andra som jag hade i england.. Men nu har jag skaffat mig en mycket bättre som även mäter hastighet, höjd osv osv. Kan inte vänta tills jag får prova den, haha! Nu ska jag ta och softa i sängen framför True blood och smaska i mig lite chips. Det är ju trots allt fredag, vilket betyder ätardag idag! ;)
jump

 
Kom precis ut från duschen efter kvällens träning. Det var första träningen med gänget på ungefär två månader (!), men trots uppehållet så kändes det helt okej. Har dock väldigt mycket att jobba med, med det har man alltid, right? 
 
Nu ska jag ta och krypa till sängs, ska upp tidigt så jag hinner med ett gympass innan skolan. Blir dock ett ganska lugnt pass med fokus på mage och rygg. 
 
Gonatt
 
 
 
 
 ~

Sitter just nu och väntar på bussen till skolan👍 
jag börjar egentligen klockan ett men vi ska till skolan tidigare för att plugga ikapp. 

Idag är det även första dagen på min detox! Har ingen aning om hur det kommer att gå eller kännas 😁
Idag bestod min frukost av en smoothie med blåbär, banan, spenat, mandelmjölk och is. Lunchen kommer att bestå av en smoothie gjord på avokado, banan, mandelmjölk och is. Till varje middag blir det en sallad på råa grönsaker👌
efter skolan blir det gym i någon timme innan kvällens zumba! Leg day idag på schemat👌

Sommarpremiär
Hade en riktigt rolig kväll med underbara vänner igår! Vi var på sommarpremiären av Marite, men vädret var dock inte på våran sida. Men riktigt treevligt var det! :) Ikväll ska vi dit igen, och jag hoppas att vi får lika trevligt som igår! 
 
Ikväll är det min tur att laga kvällens middag, som kommer att bestå av pasta och köttfärssås. Faktiskt första gången som jag kommer att göra köttfärssås så vi får se hur det kommer att gå.. haha!
 Zumba

 
Kom precis hem från ett svttigt 55 min zumbapass! Det är jå jäkla roligt, att få röjja loss till grym musik och skratta tillsammans hur dåligt det ser ut, haha! Jag har inte vart på zumba på ganska precis ett år, så det var roligt att komma tillbaka. Nu kommer varje måndag att bestå av ett zumbapass!
Jag hann också med att springa 5km. Jag tog det dock ganska lungt eftersom att jag skulle på passet efteråt. 
 
Nu ska jag ta och och göra mig lite fika, finncrisp och jag ska prova min mandelmjölk som jag gjorde tidigare idag.Ida wargs "veckans utmaning"

http://nyheter24.se/modette/idawarg/2014/05/04/veckans-utmaning-lopning-2/
 
 
 Hennes utmaning denna vecka är alltså att springa 20 eller 40 km innan söndag. Jag ska försöka mig på 40 km. Får se hur det går ;)Gårdagen

 Tog en sväng till gymmet på morgonen. Det blev intervaller och 26 minuter hiit workout!
Innan jag for hem sprang jag in på hemköp och köpte celsius och senaste nummret utav shapeup, som är bland dom bättre träningstidningarna som jag har läst.
 
Till middag blev det ungsbakad vitlöks-dill lax med sallad och sås, och resten av dagen spenderade jag till att plugga, plugga och plugga!
 
 
Snart ska jag bege mig iväg till skolan! Ikväll har jag bokat ett träningspass (för första gången i år..), zumba blir det ikväll! Ska bli riktigt roligt! ;)