things don't go the way you want them to.

 
Hade en riktigt mysig kväll med underbara människor i fredags. Vi lagade tacos och satt och skrattade bara, haha. 
Fick reda på att alla lektionerna var inställda idag, så nu ska jag ta och göra en stor kopp varm chocklad och titta på Greys anatomy och njuta av hösten fullt ut!there’s an endless road to re-discover

 
Hade en rolig fotolektion idag! Vi fick prova på saker som jag adrig tänkt innan på att man kunde göra! Vi fick prova panorering, röresleoskärpa osv. Sen skulle vi ut och fot fyra element; Vatten, Jord, Vind och Eld.Every nickle spent chasing jackpots, i'm the luckiest girl on the planet
 
Efter en riktigt jobbig idrottslektion, jag och Emma köttade rumpa och vader, tog jag en snabb träningsrunda på gymmet. Provade och springa 5 km och jag var mycket närmare att springa under 20 min än vad jag var för två dagar sedan. Bara 2 min kvar! ;) Sprang 4 km på 17.45 min, vilket är ca 30 sek snabbare än hon som vann terrängloppet förra året. Bara två dagar kvar och jag är hur pepp som helst!! Så himmla kul att se att träningen ger resultat! För två veckor sprang jag 5 km på 31 min och nu springer jag 5 km på 22 min! Riktigt härligt att få bekräftat att det man gör är rätt!

Nu ska jag ta och laga pasta med köttbullar, och ta fram svenskaböckerna för ännu en kväll av plugg.Birds

 
Pappa for och köppte fler fåglar och kom nyss hem med två gula/gröna honor. Nu har vi fyra (!) stycken och dom kvittrar som aldrig förr. 
Sitter just nu och pluggar medans jag inväntar kvällens Idol. Ska ta och göra lite ananas juice av våran nya juicemaskin innan jag går och lägger mig också.  
 
 
 
 
 "Mary-Kate walks quietly into rooms and gives you her full attention when you talk to her. And you always leave kind of wishing you'd hugged her more."

Tog och skaffade tumblr idag, bättre sent än aldrig. Ni hittar min tumblr här Jag är inte rädd för mörker

 
 
Vacker kväll
 
 
 
For och tränade efter skolan idag, känner mig verkligen inte redo för tävling på lördag och jag är långt ifrån tiden jag skulle vilja nå innan tävlingen, men det är bara att göra mitt bästa.. Jag och mamma for och kollade på en lägenhet som var jätte mysig nu ikväll! Så till vintern blir det kanske en flytt för mig och mamma, kommer bli spännande.
 it never gets easier, you just get stronger

 
 
Gjorde mig en smoothie till frukost som bestog av frusna hallon, yoghurt, Proteinpulvret OneWhey (kommer ny smaker snart har jag hört!), ägg, Verum yoghurt och citron. Snart ska jag dra ut i spåret för dagens träning, som kommer bestå av 2,4 km uppvärmning och 2,4 km intervaller. Sen blir det styrka om jag hinner här hemma. Ikväll blir det nog festligheter, ska bli riktigt kul!
 
 I find it's better to focus on what's in front of you and to keep putting one foot in front of the other. -Mary-Kate Olsen

 
 
kan det bli Oktober nu, snälla! You come crash into me and I come into you

 
 
Efter skolan och en sväng på maxi tog jag och mamma och lagade tacos till middag, sjukt gott var det! Nu blir det städning av rum, plugg och mys framför tv! I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday

 
Har äntligen fått hem mina proteinpulver som jag beställde från fitnessguru. Jag beställde smakerna Pistachio coconut, strawberry white chocolate och Kiwi yoghurt. Har redan provat strawberry white chocolate, och det var en riktig besvikelse, den smakade riktigt illa! Hoppas på att dom andra smakar Mycket bättre! Tänkte ta och prova protein pulver nu en vecka innan terrängtävling nästa lördag så jag kan prestera på topp, haha.
 
 It's okey to be scared. It means you still have something to loose

Usch vad jag hatar måndagar! Börjar sent, nästan för sent och slutar för sent. Men nu har jag fått i mig lite mat och ska iväg på 2 timmar lång yoga! Kommer bli riktigt skönt att bara få koppla bort tankarna och få koncentrera sig på sig själv. 
 
 Söndag

 
 
Finns inget bättre än tända ljus och Grey's anatomy på en söndag! Imorgon är det über lång sovmorgon så d kan va uppe lite senare, haha. 
Gonatt
 
 Höst

 
 
 
 
 
 
 Sånt fint väder idag så jag var tvungen att ut att fota! Passade på att  träna på det vi gick igenom på fotolektionen i fredags, Bländaren osv.