Vi är så nära nu att vi inte ser det

Det blev varken stan eller friidrottstävlingen idag. Jag blev tvungen att jobba över ett tag och känner mig inte så frisk. Så nu ligger jag här och unnar mig en Ben och Jerry och en fanta mango och lyssnar om och om igen på Daniel Adams Rays nyaste album, som är helt underbar! Det blir en tidig natt så att jag orkar jobba imorgon igen. 
 Gonatt
 
 Hela gatan ser inte ett öga torrt

Godmorgon! Vaknade för en stund sedan och om några minuter far jag och jobbar ett kort pass på restaurangen. Sen ska jag ta och möta upp en kompis på stan och sedan fara och kolla på friidrottstävlingen som kommer att pågå under dagen! Jag är för gammal för att delta i tävlingen så ni kommer alltså att hitta mig på sidan av banorna, haha. Jämtland-härjedalen tävlar mot norge,en liten landskamptävling, så det är riktigt spännande att kolla på dessa tävlingar. 
 
Vi gillar bilder med oskärpa, right?
 
 
 Guldbullar

 
 
 
 
I eftermiddags gick jag över till mamma för att hjälpa hon med lite julbak, som bestod av saffransbullar med mandelmassa och hackad mandel och vanliga lussebullar. Det blåser som sjutton här och när vi just tänkte ta att börja baka så gick strömmen. Men ganska fort kom strömmen tillbaka, tack och lov!Bär mig på dina vingar

Var på en riktigt härlig träning med TIF ikväll. Kände inte av så mycket i vaderna vilket tydet på att kavlingarna på vaderna faktiskt gett resultat, haha! (Jag besökte sjukgymnasten igår som visade olika "massage" övningar som kommer göra att smärtorna i vaderna kommer ge med sig). Nu ska jag fram med idrottspapprerna och plugga inför provet på torsdag. 


 

 
glöm inte; Ida wargs träningsutmaning denna vecka som verkligen bränner! 3 gånger ska man göra detta pass 5 gånger innan söndag. Vinterland

Idag slutade jag kvart över nio eftersom att fotolektionen var inställd, så vad passade inte bättre än att ta fram kameran direkt när jag kom hem? Ljuset var så underbart och det var sånt fint frost här uppe i östersund, jag älskar att fota frost, så det blev en perfekt fotodag hemma istället. 
 
 
 

 
 
 Klicka på bilderna för att se dom större, nej inga av bilderna är redigerad!
 
 
 something new on my wall

 
Efter mycket tjat på mamma, och efter mycket tjat från mamma, tog vi äntligen tag i att sätta upp hyllorna på mitt rum som vi har haft liggandes i ett par månader.. Men nu sitter dom äntligen uppe på väggen! Kan ju lägga till att jag tog bort sminkpenslarna och burken och gjorde plats för min systemkamera som nu har fått en egen plats, istället för att trängas med mina kläder på klädhängaren.. 
 
Idag på skolan var det äntligen min tur att få stå i butiken tillsammans med Cornelia. Hade riktigt kul haha! Vi slog säljrekordet som var innan och kunde knappt förstå att det var över 100 personer som hade kommit och handlat av oss. Kändes som att det var mycket mindre! Nu ska jag ta och läsa några sidor i Resten får du ta reda på själv innan jag går och lägger mig! 
 
Gonatt
 
 Inget kan stoppa oss från att förvandlas till aska

Så kul att se att det fortfarande finns folk som faktiskt läser min blogg även fast uppdateringen är väldigt låg. Jag ska ta och bättra mig! Så, vad har jag gjort under den här tiden? Pluggat, lagt onödigt mycket tid på att spela mobilspel, umgåts med underbara vänner, jobbat och tränat! Så nu ska jag hjälpa till att fixa maten som idag består av kyckling och avokado. Perfekt innan kvällens friidrottpass. 
 
Bild från min instagram (gillar att tröjan gör att jag ser en aning rundare om magen..)
 Noise

 
Det var så fint väder när jag kom hem idag så jag var tvungen att skynda mig att leta reda på batteriet, byta ombjektiv och sen skynda mig ut för att fota lite. Nu sitter jag med näsan i samhällesböckerna och pluggar inför provet på torsdag, känns som om det mesta inte sitter som det borde...