En vanlig dag börjar..

04.00.
Larmet ringer och det är dax att kliva upp. Vi gör oss i ordning för jobbet, släpper ut hunden och äter frukost innan vi ger oss av. Vi har så pass nära till jobbet (600 meter, jag har kollat) så vi slipper åka buss, vilket är jätte skönt! 
05.00. 
Arbetspasset börjar. Om man är i bageriet blir det till att göra piroger för fulla muggar. Jag försöker allt att räkna hur många man gör på en dag. Tapar altid räkningen när man kommer till 100 st. 
Om man är i konditoriet får man göra lite olika saker. Glasera wienerbröd, göra matpajer, kubba kakor osv. Vi får göra det ingen annan orkar göra helt enkelt, haha!
08.00
Dax för break! Vi får välja en macka var och en av "go bitarna" som dom har gjort. Och te, såklart!
08.20
Andra arbetspasset börjar! De blir till att göra samma saker som innan rasten.
Vi driver väldigt mycket med varandra, haha, och dom är väldigt intresserad av att lära sig fula ord på svenska. 
10.00-11.00
En av arbetarna går runt och frågar om någon vill ha te. Slutar oftast med att alla tackar ja.
12.00
Dax för städning
13.00
Slut för dagen! 
Hem till huset och slappa, träna och invänta Vicky och Nigel som kommer hem vid 17.
19.00
Dax för middag (som oftast består av sallad, pizza eller gryta a la Nigel) som vi äter till hollyoaks (en serie som dom verkligen älskar!)
20.00 
Dax att sova
 
Inte så jätte intrssanta dagar kanske. Men så ser våra dagar ut, kan förekomma en del shopping också.. '

 
 
En vecka går så fort här nere! Men det får fort när man har roligt, eller hur är det?
Dom vi jobbar med är helt underbara! Trevliga, roliga och dom älskar att driva med varandra, haha! Dom är väldigt hjälpsamma och tålmodiga också. Jag och Nadia bytte platser denna vecka, så jag var i konditoriet och Nadia i bageriet.
 
Så, denna vecka har bestått av shopping, promenader med Olly, fika några gånger för mycket och ännu mer shopping.
 
Vi har det bra!
 
 uppdatering

 
 
 
Denna vecka har vi vart på utflykter, shoppat och fikat några gånger för mycket på Starbucks.
Vi åkte till ett ställe nära vattnet som hade underbar utsikt och köpte en glass var.
Vicky och Nigel, dom vi bor hos, berättade senare att ett av husen vi hade gått förbi och tittat på var ett jätte gammalt hus där dom tydligen hängde folk förr.
 
Efter rundturen for jag och Nadia in till city och mötte upp Amanda och Linnea för middag. Vi åt på ett jättegott ställe som hade massa med pastarätter. Efter gick vi och köpte godis, jag hittade Wonka choklad (!), och vi hade mys med film och godis när vi kom till familjen igen.
 
 
Idag ska vi möta upp dom andra i city efter Pontus slutat att jobba och äta en middag ihop.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ⭐️
 
Dom senaste dagarna har vart bra! Dom har bestått av arbete, skratt och utflykter. I förrgår for vi ner till vattnet och tog en promenad. En av platserna vi gick förbi var ett gammalt hus där dom hängde folk förr.. 
Efter promenaden for jag och Nadia in till city och mötte upp Amanda och Linnea för middag. Vi åt på ett ställe som hade riktig god mat!

Första veckan gjord

Första veckan i England avklarad.
Veckan har gått jätte snabbt, och jag ser verkligen inte framemot att fara hem, haha. Så nu ska jag verkligen ta och njuta dom kommande veckorna här! Jag har nog aldrig druckit så mycket te i hela mitt liv som jag har gjort den här veckan, och jag har blivit smått beroende av caramel shortbread.
Nu ska jag ta och lägga mig, och ladda inför den kommande veckan!
Godnatt,

 
 
Dom senaste dagarna här nere har inte varit så speciella. Vi jobbar på, från kl 5 på morgonen till halv ett-ett eftermiddagen. Jag har fått "snurra" piroger dom här dagarna, vilket är jätte roligt faktiskt! Nästa vecka ska vi få byta stationer, har dock ingen aning om vart jag kommer att få vara.
 
Nu ska vi lägga oss och kolla på tv innan vi somnar. Gonatt
 
 
 "
Första riktiga arbetsdagen avklarad! Allt har gått superbra. Det tar dock emot lite att kliva upp halv fyra för att börja jobba fem, men det är det verkligen värt! 

Efter jobbet drog jag, Nadja och Amanda på en shoppingrunda i city. 👌 nu ska vi ta och sova, och ladda inför morgondagens jobbarpass! 
Gonatt! Plymouth

 
Jag kommer inte att ha tillgång till något redigeringsprogram, så bilderna som jag tagit med systemkameran kommer ni att få se oredigerad.
 Andra dagen i plymouth
Vi har haft riktigt tur med vädret, det är riktigt varmt här! Idag efter infomötet åkte vi in till staden för att kolla runt. Det finns massor av kyrkor, och vi gick även och kollade på en minnestavla för dom som avled i världskrigen. Alla som hade kopplingar till plumoth fanns nedskrivna på tavlor. 

Vi gick också till havet och kollade och vi passade på att äta lunch innan vi begav oss för chopping. Grym dag, helt enkelt👌Framme
 
Efter 12 timmars resande är vi äntligen på plats hos våra familjer. Vi hamnade hos världen underbaraste par som bjöd på kvälls te och pratade om allt mellan himmel och jord. Nu ska vi ta och sova och ladda inför en ledig dag i plymouth imorgon. 

Godnatt!Nu är vi nära


Nu sitter vi här på Arlanda, taggad till tusen och väntar på att McDonalds ska börja att servera mat. Flyget går om lite mer än en timma. ✈️✈️
my week

 
Denna vecka har varit underbar. Jag har bland annat fått umgåtts med fantastiska vänner och min familj!
 
Nu är det bara en vecka kvar till England!
 
 
 Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan och nu ska jag göra en riktigt god frukost som idag består av bananpannkakor! Idag blir det att plugga och börja fundera på vad jag ska ha med mig till England.. Vi far ju om en vecka! :)
Ikväll så blir det mysmiddag med underbara vänner!
 
 
Kram