.

Kom nyss hem från tränigen. Det blev ett riktigt jobbigt pass idag, men det behövdes! 💪
Min data har gått sönder, så nu blir det inlägg via telefonen ett tag framöver, och kassa bilder från mobilen 👌 

Nu ska jag ta och ta göra mig i ordning för natten, innan jag dyker ner i samhällsboken..☺️


Big hand ✋They're telling me It's beautiful I believe them But will I ever know The world behind my wall

 
Idag har det varit en typiskt söndag, tog en rejäl sovmorgon, gick och tränade, julbakade och sedan fastnade jag framför Partaj. Fick även lite historia gjort! En riktigt slappsöndag, med andra ord! Dagens träningspass bestod av 4x200, 4x400 intervaller och ett avslutande 800 lopp. Ett riktigt mördarpass!
Jag så sjukt taggad inför tävlingarna som är snart! Så nu är det verkligen att ge allt på träningarna, och lite till!
 Hold me I'm drowning

Det var en riktigt jobbigt dag på jobbet idag. Det var jätte mycket folk hela dagen och man stressade i princip hela dagen. Men jag är ledig imorgon så då blir det mest troligt en tripp till sollefteå över dagen. 
 
Nu ska jag ta och kolla på Sunes jul, det hör ju till den här tiden!
 
Gonatt!
 
 I am complete and you can't take that away

Var en trevlig dag på skolan som började med en ganska slapp svenskalektion. Sedan hade jag en tre timmars fotolektion där vi fick prova på att vara i studio, vilket var jätte kul! 
 
Jag har även köpt dom första julklapparna! Har dock en massa kvar att köpa, hur ska pengarna räcka till?!
 
Nu ska jag springa ner tvittstugan, vuxenpoäng? haha
 "Dress for comfort. Style will follow" - Ashley Olsen

 
 
Äntligen har Mary-Kate och Ashleys Olsens sista, tyvärr, kollektion för Bikbok släppts. Jag hade jätte höga förväntningar för denna kollektion och jag blev verkligen inte besviken! Älskar att deras kläder är inspererad från deras exklusiva märke The row (det märks mest i första och andra kollektionen). Hade dock hoppats på att ett par enkla designde solglasögon skulle funnits i kollektionen. Såklart fanns det inga, och jag kan ju förstå varför. Tror ingen kan förstå hur glad jag är över sammarbetet, haha! Ett varmt Tack till Bikbok och såklart till Mary-Kate och Ashley som tog sig tid att designa kläder för Bikbok och att dom tog sig tid att komma till Sverige på eventet i Stockholm så att vi fick chans att träffa dom! Känns helt sjukt att jag var en av 50 i Sverige som fick träffa dom, och prata med dom! 
 
TACK!I Am

 
http://open.spotify.com/track/7iHkrsrGIigZKE9C00hHDUNär ska den lilla tiden räck till

 
 
 
 
 
Idag hade jag och Nathalie, fråg bageri, och några från restaurang "öppet hus" för nior. Det var roligt, man fick träffa många olika personligheter. Nu ska jag slita mig från datorn och dyka ner i samhällsboken innan Bonde söker fru börjar! Royals

Efter en riktigt härligt träningspass (som idag blev uppvärming, 6 stegringslopp + olika häckhopp, 6x200m och "spring så långt du kan på 3 min", haha namnet beskriver det vi gjorde ganska exakt) ligger jag med en stor kopp the och boken Resten får du ta reda på själv. Jag tog och körde lite extra styrka när jag kom hem, blev mest mage och rygg, eftersom vi tydligen gick över tiden och struntade i styrkan som vi alltid brukar göra på slutet..  Egentligen skulle jag ha pluggat ikväll, men får göra det imorgon, pjuh
 
Gonatt
 
 och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus

      
 
Haft en riktigt flum dag på bageriet idag. Imorgon ska jag och Nathalie få ta hand om en massa nior som kommer och ska besöka linjen, och vi ska ta hand om dom och hjälpa till när dom ska få prova olika saker, kavla ut pepparkakor, göra marmelad osv.
 
Snart är dagens middag klar, som idag består av mango chutney kyckling med ris, och sen ska jag skynda mig till kvällens träningspass, som vekligen behövs! Har nog ätit ton med kakor och deg idag, haha!
 
 .

 
 
 
 
 
Efter ett lungt träningspass tog jag och satt upp adventsstjärnan på rummet (en dag sen, jag vet..) så nu är den första förberedelsen inför julen uppe! Min julstämning är lika med noll, även fast de är ganska mycket snö här uppe och mamma envisas med att spela jullåtar stup i kvarten. Men den kommer nog så småningomDär regnbågen tar slut

 
 
 
Glöm inte att vara med i ida wags veckans utmaning ( http://nyheter24.se/modette/idawarg/?p=18957 ) som denna vecka går ut på att göra workouten på videon 3 gåner innan vekans slut! Jag är med, är ni? ;)
 
 

Work 50 sec,  rest 10 sec…

- Jumpin Jaxx

- Push ups

- Mountainclimbers

- Crunches

- Burpees

- rest 1 min

X 5

 #wood

Hittade denna opublicerade vido från en helt underbar dag i sommras.