Ingen träning behöver man dessa dagar

speciellt inte när man dagen efter ett arbetspass har träningsverk haha! 
 
Är helt slut efter dagens arbetspass! Det är så sjukt mycket folk nu under stråketveckan, och ännu mer folk kommer det bli nu när yran börjar! Hade ju tänkt att ta en tripp ner till huvudstaden denna vecka, men får ta och skjuta upp det! Det är så kul att jobba när det är så här mycket folk, ingen ledig stund, utan bara köra allt va man kan hela tiden, haha! 
 
 
Men nu ska jag ta och lägga mig i sängen och kolla på det senaste av snittet av pll, och tagga för morgondagens arbetspass!
 
gonattÄnnu en plats att skrapa av

på kartan som jag hoppas på att få denna vecka!
 

Igår beställde äntligen jag och Sabina en resa till Turkiet, Alanya! Vi kommer att vara där i en vecka, och vi kommer precis hem tills vi börjar första dagen på sista året på gymnasiumet! Det kommer bli så himla skönt att få åka bort, med en underbar vän! Vi kommer ha det så sjukt kul! 
 
 
 
 
 
Bilder från förra årets resa till Alanya
 
 
...
 
 Eftersom att jag verkligen har fått upp ögonen för att resa, tog jag och beställde hem en karta som man skrapar på alla länder i världen som man har besökt. Jag beställde en karta för världen och en för bara europa, som jag hoppas på att få fylla i mer allt eftersom! I oktober kommer även jag och Tova att fara till Plymouth, england i en vecka! Kommer bli riktigt kul det med!
 
 
 När man går och går men inte kommer fram

Ja, så har det känts idag!
 
 
 
Idag fick jag äntligen ta och träffa Sabina, som har vart nere och jobbat hos sin mamma hela sommaren! Vi tog och åt en god lunch tillsammans innan vi bestämde oss för att göras nya pass inför våran kommande utlandsresa, eftersom att båda våra pass var för gammla. 
 
Senare på kvällen blev det några timmars jobb, och eftersom att det är riktigt härligt väder ute så fick det bli en promenad hem! Trots att jag har bott här i ungefär tre veckor så kan jag fortfarande inte hitta hem från stan utan att fuska med gps, haha! Tänkte prova att hitta hem själv idag, men det hela slutade med att jag virrade bort mig totalt och var tvungen att ta frem mobilen för vägledning hem! Vilket lokalsinne man har..
 
...
 
Nu ska jag äntligen få ta och sova!
Gonatt!Leg and butt workout

För er som inte ligger på latsidan
 
 
Denna vecka utmanar Ida Warg (http://idawarg.se) oss att göra dessa övningar som är på videon ovan (3 gånger innan veckan är slut)!
 ¨

 
Har haft en riktigt trevlig helg med fint folk! Både i Fredags och Lördags besökte vi Stråket. Det var mycket folk och fint väder, kunde nästan inte bli bättre!
 
Men nu är helgen över, och den kommande veckan kommer att bjuda på mycket jobb, träning och mest troligt även lite yra!
 #wargpower

 (http://idawarg.se)
 
Denna vecka är hennes utmaning att göra 150 bulgarian lunges innan måndag! Dags att kötta!Natten i spökprästgården

I Söndags, efter jag hade slutat jobbet, for jag och Dana till deras stuga i Boberg för övernattning innan vi dagen efter skulle sova i Borgvattnet, i prästgården som sägs vara hemsökt.
 
Väl i Boberg hade vi en trevlig kväll nere vattnet, tände en eld och grillade korv.
 
 
 
Dagen efter for vi alltså till Borgvattnet, en liten by i Jämtland. prästgården som vi skulle sova i var ganska mysig, och vi hade hoppats på att få hela huset för oss själva (både övervåningen och undervåningen) men det var en familj som också hade bokat så vi fick bara ha övervåningen.
Kortfattat så hände inte alls nå mycket på kvällen. Vi fick låna några "pinnar" eller pekare, eller vad dom kallas för. Genom dom kunde man fråga frågor och få "svar" på. Självklart kan man ju inte va säker på om det funkade, men frågorna som man ställde som man visste svaret på (för att kolla om det verkligen fungerade eller inte) stämde faktiskt, varje gång!
 
På övervåningen fanns det tre somrum, Jag, Dana och kristoffer skulle sova i Blå rummet, och dom andra fyra i dom andra två rummen. Det slutade dock med att vi tre flyttade oss och sov i Gråterskornasrum :)
Men när klockan var runt 01 satt jag och Dana i soffan vid trappan, när lampan flimrade till. Det finns säkert någon förklaring till det, men läskigt var det! En stund efteråt kom Emilia och satt med och när kristallkronan ovanför oss började att röra på sig - nej vi hade inga fönster öppna när det hände (och även om vi skulle haft det var det helt vindstilla ute)
 
Vi gick och la oss ganska direkt efter det och väl i sängarna hörde vi ett högt klingande ljud (vilket visade sig senare att det var Danas pappa som hade fått sms haha!
 
Tillslut var jag den enda som var vaken, och jag hörde faktiskt fotsteg utanför dörren och i trappan. Kanske var det bara huset som knarrade, kanske inte..
 
 
 Från helgen

 
 
Hade en jätte trevlig helg i Junsele med mycket fikse, foto och solning! Vi hade underbart väder hela helgen, vilket var tur! I brist på tid så blev bilderna oredigerade, ~

Naturell yoghurt och mandariner, finns det något godare?!
 
 
Godmorgon! 
Solen skiner, idag igen och äntligen känns det som att sommaren har kommit hit till oss i norr också! Jag ska bara ta och få i mig frukosten innan jag och pappa drar och uträttar några ärenden till nya lägenheten. Sen drar jag till lit för lite bad och mys! 
 
 
 När nätterna är för lång

 
 
 
 
 
Tog en nattpromenix ner till sjön. Spegelblankt, sommarvärme och Vance Joy i lurarna, kan inte bli bättre än såhär!Ida wargs "veckans utmaning" squats

 
Blev riktigt glad när jag såg Idas utmaning för denna vecka, squats! Jag älskar squats, en en
kel övning som ger grymma resultat! Let's squat!